Luxe badkamer

Ga je binnenkort je badkamer verbouwen of opnieuw inrichten en herverdelen? Heb jij nog wat inspiratie nodig om van deze plek iets speciaals te maken? De badkamer is niet zomaar een kamer: het is het startpunt voor een productieve dag of om je drukke dag af te sluiten. Vrouwen spenderen uren in de badkamer om zich op te maken, hun tanden te poetsen, uitgebreid in bad te gaan zitten, een snelle douche te nemen en ga zo maar door. Des te meer reden om jouw gewenste en gedroomde badkamer te realiseren!

Betonvloer in je badkamer

Naar mijn mening moet de badkamer een plek zijn waar je je comfortabel voelt en waar je echt even tot rust kan komen en aan de dag kunt ontsnappen. Er zijn ontzettend veel stijlen denkbaar. Daarom is het van belang dat je goed voor ogen hebt hoe je je badkamer voor je ziet. Pas daarna kun je het een en ander gaan regelen en de realisatie in werking gaan zetten. De eerste tip voor het creëren van een luxe badkamer, is het kiezen van een betonvloer. Deze vloer geeft je badkamer een heel strakke en robuuste uitstraling, precies waar je naar op zoek bent. Zo’n stoere en industriële betonvloer kan in elk denkbare kleur worden gerealiseerd. Als je een luxe en moderne badkamer wil, dan kun je ervoor kiezen een grijs gemêleerde betonvloer kiezen. Steeds meer mensen kiezen voor zo’n vloer. Als je niet te veel industriële elementen wil verwerken in je badkamer, combineer dan ook landelijke facetten om een moderne uitstraling te verwezenlijken.

Lichte kleuren gebruiken

De tweede tip voor het creëren van een luxe badkamer: ga voor lichte kleuren. Daarmee creëer je rust, ruimte en balans. (Licht) grijs is een populaire kleur en in combinatie met zwarte details krijg je een strak geheel. Je kunt ook denken aan wit of crème.

Een douche of bad

Wat ook echt niet kan ontbreken in een luxe en hedendaagse badkamer, is een regendouche. Een regendouche helpt je om extra te ontspannen – iedere dag weer. Als je de smaak dan toch te pakken hebt, dan mag je een inloopdouche ook zeker niet vergeten. Met een vrijstaand bad maak je jouw badkamer geheel in stijl af. Mocht je niet om ruimte verlegen zitten, dan is het plaatsen van een comfortabele haard geen overbodige luxe. Dat kunnen niet veel mensen je nazeggen! Voeg nog wat moderne technologie toe en je komt helemaal tot rust. Wordt de badkamer jouw nieuwe favoriete plek in huis?