Ladder

Bij het werken op grote hoogtes of om bij de net wat te hoge plekken rond het huis te komen is het gebruik van een ladder of trap vrijwel onvermijdelijk. Echter zijn er voor al deze werkzaamheden en klusjes allerlei verschillende soorten trappen en ladders. Heb je de perfecte ladder of trap voor jouw behoeftes gevonden dan is er ook nog eens het grote aantal verschillende aanbieders. Ben je nou benieuwd waarom wij Van Eldik Ladders aanraden en welke soorten ladders en trappen er zoal zijn? Lees dan snel verder in deze blog!

Verschillende soorten trappen en ladders

Als je wel eens eerder op zoek bent geweest naar een ladder of trap dan is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat er een onwaarschijnlijk groot aantal verschillende soorten trappen en ladders zijn. Om je al een beetje op de hoogte te stellen van het ruime aanbod bespreken we hier alvast een aantal verschillende trappen en ladders.

  1. Houten ladders

Eén van deze verschillende soorten is de houten ladder. De sectie houten ladders heeft van zichzelf nog weer een aantal verschillende soorten. Dus kijk goed naar de verschillende functies van deze ladders. Eén van deze verschillende soorten houten ladders is de houten bibliotheekladders. Deze ladders zijn perfect voor jouw bibliotheekwand of hoge boekenkast, maar deze is ook goed te gebruiken als decoratiestuk in jouw interieur. Ben je echter op zoek naar een houten ladder die speciaal is gemaakt om als decoratiestuk te gebruiken. Dan is de decoratieladder de juiste optie. De derde soort houten ladder is de professionele ladder. Deze ladders zijn extra stevig gemaakt door het gebruik van stevig grenenhout.

  1. Zoldertrappen

Verschillende soort trap of ladder nummer twee is de zoldertrap. De zoldertrappen heeft net als de houten ladders ook nog weer aantal verschillende soorten. Met deze verschillende zoldertrappen kun jij je zolder, vide of vliering weer gemakkelijk bereikbaar maken. Wil je nou wat extra zekerheid en veiligheid. Dan is het mogelijk bij deze trappen om deze te monteren met een bevestigingsrail.

  1. Keukentrappen

De derde en laatste soort die we gaan bespreken is de keukentrap. De keukentrap is de perfecte soort trap voor de klussen in en rondom het huis. Met deze trap kun je bij de voor jou net wat te hoge plekken. Door deze trap kun je gemakkelijk je ramen lappen of afstoffen boven die hoge kast. Daarnaast is de keukentrap gemakkelijk op te bergen.

Waarom Van Eldik Ladders?

Wij raden Van Eldik Ladders om een paar verschillende manieren aan. Eén van deze redenen is dat Van Eldik een hoge klantwaardering heeft. Namelijk een 9,7! Daarnaast bestaat het bedrijf al sinds 1891. Daardoor de ladders en trappen van Van Eldik worden gemaakt met meer dan 125 jaar aan ervaring en kennis. Hierdoor weet je zeker dat jouw trap van goede kwaliteit is. Daarnaast biedt het een heel ruim assortiment van ladders en trappen aan. Hierdoor zit er gegarandeerd iets bij voor jou. Heb je echter toch nog problemen met één van de trappen of ladders dan heb je bij aankoop ook nog eens vijf jaar garantie. Ben je benieuwd naar het aanbod van Van Eldik Ladders? Neem dan eens een kijkje op de website. Heb je echter nog vragen neem dan gerust contact op met één van de medewerkers en zij helpen jou graag verder.