Matras in kamer

Een topmatras is een dun matras dat je op je gewone matras legt. Je hebt ze in verschillende soorten en maten zodat er op elk matras en topmatras past. Om het meeste uit je topmatras te halen, kun je het beste kiezen voor een topmatras van 6 centimeter dik. Dit zijn de voordelen van zo’n topmatras.

  • Verhogen van het comfort

Je ligcomfort wordt verhoogd met een goed topmatras. Je kunt zelf kiezen hoe je je comfort wilt verhogen. Latex geeft je bijvoorbeeld het gevoel dat je op een wolk ligt, koudschuim ventileert het beste en traagschuim werkt drukverlagend wat prettig is voor je gewrichten en spieren. Ook verhoog je met een topmatras de instaphoogte, wat handig kan zijn als je een laag bed hebt en met moeite overeind komt ’s ochtends.

  • Naad tussen twee lossen matrassen overbruggen

Voor mensen die met twee losse eenpersoonsmatrassen slapen, is het vaak een grote ergernis dat er een gleuf tussen de matrassen zit. Met een stevig topmatras voel je die gleuf niet meer zitten en maak je er als het ware een groot matras van. Voor bedden met elektrische bediening is er een topmatras waar het hoofdeinde een gleuf heeft zodat je de elektrische functies nog wel kunt gebruiken, zonder dat je de gleuf van het matras bij de rest van je lichaam voelt.

  • Hardheid kiezen

Met een topmatras kun je de hardheid van je huidige matras compenseren. Als je een goed of vrij nieuw matras hebt, koop je niet zomaar een nieuwe omdat matrassen best duur zijn. Met een topmatras kun je het probleem oplossen en je bed comfortabeler maken.

  • Extra gemakkelijk bedden verschonen

Voor veel mensen is het verschonen van een bed een rottig klusje. Met een topmatras hoef je alleen de bovenste laag te vervangen. Deze buigt een stuk makkelijker en weegt aanzienlijk minder waardoor het verschonen van het beddengoed minder zwaar is.

  • Langere levensduur van je matras

Een topmatras beschermt je matras waardoor je gewone matras langer mee gaat. Je matras komt niet in aanraking met je lichaam en blijft hygiënisch langer goed.

Een topmatras kopen

Als je nog niet overtuigd bent, maar wel op zoek naar een oplossing voor een beter nachtrust, kun je het beste naar de winkel gaan om het verschil zelf te voelen. Je kunt daar meteen om advies vragen. Shop je liever vanuit huis? Ontdek dan op www.matrasconcurrent.nl welke verschillende topmatrassen er allemaal zijn en welke voor jou gemaakt is. Heb je toch nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail of bel een van de medewerkers.