Led strip

Wil je je kamer in huis opvrolijken maar weet je nog niet zo goed hoe? Heb je er wel eens aan gedacht dit met LED-strips te gaan doen? Misschien koppel je niet direct ‘sfeer’ aan LED-strips doordat het vaak met veel te fel licht wordt geassocieerd, toch kan het gebruiken van deze strips je huis een stuk sfeervoller maken. LED-strips worden zelfs steeds populairder en zijn tegenwoordig helemaal in. Door gebruik te maken van deze strips, zegt dus ook iets over jou als persoon! Ben jij niet bang om nieuwe dingen uit te proberen? In deze blog zijn vijf tips uitgewerkt zodat je het meeste uit je pas gekochte LED-strips kunt halen.

  1. Koop ‘slimme’ LED-strips die je met je iPhone of een andere smartphone kunt bedienen. Meestal is er wel een bijbehorende app die je kunt downloaden. Op die manier wordt het mogelijk op afstand je LED-strips te bedienen. Je komt bijvoorbeeld niet meer thuis in een donker huis, maar voordat je naar huis gaat, kun je de lampen (en verwarming, als je dan toch bezig bent) alvast even aanzetten. Dat is fijn thuiskomen in een warm en sfeervol huis! Je andere gezinsleden of huisgenoten kunnen hetzelfde doen en de app downloaden. Bovendien kun je met de app de sfeer aanpassen in je huiskamer, slaapkamer of zithoek. Dit hangt natuurlijk af van waar je de strips hebt geplaatst. Je houdt zelf dus altijd de regie. Met een simpele touch op je telefoon kun je de strips ook weer uitzetten.
  2. Als je creatief bent en regelmatig in een creatieve bui bent, dan is het zeker aan te raden om flexibele LED-strips aan te schaffen. Deze kun je geheel naar eigen wens en vorm buigen en vormen. Mocht je de strips aan de lange kant vinden, dan kun je deze altijd afknippen. Hoe leuk is het als je straks jouw huisgenoten met een eigen gemaakte LED-strip kunt verrassen!
  3. Je kunt de LED-strips ook buiten ophangen; er is altijd wel een plekje te vinden waar deze kunnen passen, bijvoorbeeld in je pas gebouwde overkapping. De strips zijn uitermate geschikt om buiten op te hangen.
  4. En wat dacht je van je (misschien wel saaie) toilet? Succes gegarandeerd!
  5. Als laatste tip kun je de strips op het plafond hangen. Deze kun je dan eenvoudig langs de plafondlamp hangen of juist langs de randen van de muren. Dit geeft een extra leuk effect aan je woonkamer.