Slaapkamer

Nooit meer een apart bureau, bank en bed nodig. De juiste meubels bij Meubelzorg zijn functioneel voor je huis en kunnen je helpen geld en ruimte te besparen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bed dat ook dienst doet als opbergruimte of een bank die je in verschillende opstellingen kunt zetten. Dit soort meubels helpen je om nieuwe ruimte te vinden in ruimtes die anders verloren zouden zijn gegaan. Daarnaast zijn deze meubels esthetisch mooi, praktische en budgetvriendelijk. 

Bedden die dienst doen als opbergruimte

Een bed met ingebouwde lades eronder is ideaal voor wie zijn slaapkamer wil opruimen en meer ruimte wil creëren. Ze kunnen worden gebruikt om kleding, boeken, tijdschriften of iets anders op te bergen. Een bed met verborgen compartimenten stelt je in staat om allerlei dingen eronder te verbergen. Je zou deze compartimenten kunnen gebruiken voor het opbergen van spullen die je niet regelmatig gebruikt, of voor al het schone beddengoed die je anders in een kledingkast moet opbergen. Daarnaast kun je dit soort bedden vaak gebruiken als uitklapbare slaapbank, welke geweldig is als je vaak gasten hebt. Dit soort bedden zijn gemakkelijk genoeg om in een bank te veranderen wanneer er gasten zijn, en je kunt ze net zo gemakkelijk weer inklappen wanneer ze weer vertrekken.

Een bank die uitschuift tot een stapelbed

Als je kinderen hebt en op zoek bent naar een nieuwe bank, overweeg dan een bank die kan worden omgevormd tot een stapelbed. Er zijn veel beschikbare opties op sites en meubelwinkels. Sommige van deze banken kunnen overdag als gewone banken worden gebruikt, maar kunnen ’s nachts worden uitgeschoven tot een extra bed. Dit maakt het gemakkelijker om gasten te huisvesten of om je kinderen hun eigen ruimte te geven wanneer ze die nodig hebben.

Een opsta stoel

Een opsta stoel wordt ook wel sta op stoel of stastoel genoemd. Deze stoel maakt het eenvoudig voor mensen met een beperking om uit de stoel te komen. Meestal zijn deze stoelen elektrisch verstelbaar. Door gebruik te maken van een elektromotor heb je de mogelijkheid om de stoel omhoog te zetten en voorover te kantelen. Dit maakt opstaan erg eenvoudig. Met een druk op de knop sta je zo weer overeind. De meeste van deze stoelen zijn gemaakt van leer, maar ze komen ook in andere materialen. Ideaal dus voor mensen die moeite hebben om zelfstandig op te staan, zoals senioren en minder valide mensen.