Deur met licht

Er zijn verschillende soorten hout- en plaatmaterialen verkrijgbaar. Niet alle soorten zijn geschikt om te verwerken tot (buiten) deur. Okoumé Multiplex is plaatmateriaal dat voor diverse buitentoepassingen gebruikt kan worden, waaronder als deurplaat. Wil je weten welke Okoumé Multiplex plaat geschikt is als verwerking tot (buiten) deur en waarom dit de beste keuze is? Lees dan snel verder!

Welke Okoumé Multiplex plaat is geschikt voor een deur op maat?

Als je zelf een (buiten) deur gaat maken, kies dan voor de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd! De eigenschappen van deze plaat zorgen ervoor dat dit de beste keus is voor verwerking tot (buiten) deur.

Wat zijn de eigenschappen van de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd?

Deze plaat heeft een aantal eigenschappen die de plaat geschikt maken voor verwerking tot buitendeur:

 1. Watervast verlijmd
  De letters WBP bij Multiplex betekent “Water Boiled Proof”en dat betekent dat de plaat verlijmd is met een speciale lijm. Deze aanduiding geeft aan dat je de Multiplex plaat buiten kunt gebruiken.
 2. Gladde afwerking
  Door de gladde afwerking is de plaat eenvoudig te verwerken en te schilderen.
  Het is erg vervelend als de deur niet effen is en je daardoor niet alles makkelijk kunt raken wanneer je gaat schilderen.
 3. Zeer stabiel en sterk
  Door de stabiliteit en sterkte van deze plaat wordt die vaak toegepast als deurplaat of als “watervaste” plaat voor buiten. Doordat deze plaat beschikt over een aluminium laag trekken deze platen amper krom.

Waarom is deze plaat de beste keus?

De deurplaat is opgebouwd uit meerdere lagen. De aluminium laag waar deze plaat van voorzien is, zorgt ervoor dat de deurplaat amper krom trekt. Als je een deur op maat maakt, dan is dit één van de belangrijkste argumenten om een plaat wel of niet te kiezen. Een deur wil je namelijk zo recht mogelijk houden.

Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd bestellen bij Sleiderink Bouwmaterialen

De Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd bestel je snel en voordelig op de website van Sleiderink! Dit bedrijf biedt een assortiment van Okoumé Multiplex platen aan waaronder de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd voor jouw deur op maat!