Badkamer

De eigentijdse badkamer is veelzijdiger dan ooit tevoren. We kiezen massaal voor een moderne, industriële badkamer, met hout accenten, metalen frames en glazen wanden, maar bovenal voor moderne faciliteiten. Wie zich op dit moment oriënteert op een nieuwe badkamer, mag rekenen op een ruimschoots aanbod van vernieuwende badkamer elementen. Welke dat zijn nemen we in dit artikel met je door.

Zo mooi zijn de nieuwste badkamers

Je kunt je eindeloos vergapen aan de moderne inrichting van de eigentijdse badkamer! Door de komst van vele stijlen en nieuwe faciliteiten is de keuze bijna lastig te noemen voor wie een nieuwe badkamer zoekt. Je kunt natuurlijk je badkamer een geheel eigen look en feel geven met de vele badkameraccessoires in de vorm van kastjes, wandmeubels, krukjes, maar ook met designradiatoren. Zo kun je met houten badkameraccessoires een landelijk feel meegeven, en met zwarte, metalen frames een meer industriële beleving. Om een sfeerimpressie te krijgen van de huidige badkamertrends bezoek je Tegeldepot.nl, waar je niet alleen inspiratie opdoet, maar waar je ook direct je nieuwe badkamer kunt bestellen.

Nieuwste badkamertrends? Dit zijn ze

  • Binnen de huidige trends wordt veel gewerkt met natuursteen of natuursteen look in grijze kleurschakeringen. Vloeren, maar ook wanden stralen de luxe uit van natuursteen.
  • Inloopdouches vormen een ware must in de nieuwe badkamer. Ze zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte van de wand. Deze wand bestaat meestal uit glas, maar is ook als muur/ wand te plaatsen. Een inloopdouche biedt je veel gemak doordat je er rechtstreeks in kunt lopen, zonder het openen van een deur of het nemen van een opstap (mits je niet voor een douchebak kiest).
  • Een regendouche mag eigenlijk niet ontbreken in een moderne douche.
  • Ga jij voor ultra luxe, dan kies je voor een stoomcabine. De stoomcabine zorgt voor een sauna beleving, mét douche.
  • Vrijstaande ligbaden zijn zeer actueel en populair. Je kiest dan voor een ovaal ligbad met ronde vormen.
  • Kranen en douchekoppen zijn niet langer zilverkleurig, maar kunnen ook koper, zwart, antraciet of mat goudkleurig zijn!

Tip

Plaats jij jouw ligbad of inloopdouche in de badkamer, of mag het ook een plekje elders in het huis zijn? Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om het ligbad in de slaapkamer te plaatsen, iets wat ook geldt voor de inloopdouche. Het biedt vanzelfsprekend een hoog comfort en gevoel van luxe om een vrijstaand ligbad in de slaapkamer te positioneren, de sfeerbeleving is er compleet anders dan in een badkamer. Het ligbad komt ook geweldig tot zijn recht in de slaapkamer en mag echt gezien worden.

De inloopdouche biedt eveneens een hoog comfort in de slaapkamer. Rechtstreeks vanuit je bed stap je ’s ochtends zo onder de douche, zonder enige belemmering. Je hoeft niet eerst kleding uit te zoeken, om vervolgens naar de badkamer te gaan.

Modern sanitair biedt je vele mogelijkheden en faciliteiten, er valt echt veel te kiezen en te overwegen!