Witte badkamer

Je wil natuurlijk dat je nieuwe badkamer volledig aan je wensen en behoeften voldoet. Misschien ben je wel op zoek naar een badkamer met een rustige en natuurlijke uitstraling? Of wil je van je badkamer een echte eyecatcher maken? Lees dan snel verder! We vertellen je namelijk hoe je van je nieuwe badkamer een eyecatcher maakt.

Unieke vormen

Een van de elementen waarmee je je badkamer extra op kunt laten vallen zijn unieke vormen. Steeds meer meubels en sanitair zijn verkrijgbaar in aparte vormen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een rond vrijstaand bad of een spiegel in een organische vorm. Deze bijzondere vormen geven niet alleen het product een unieke uitstraling, maar ook de ruimte.

Bijzondere kleuren

Hou je wel van wat kleur? Ook kleuren kunnen ervoor zorgen dat jouw badkamer een unieke uitstraling krijgt. Je kunt kleur toevoegen aan de ruimte door voor gekleurde tegels te kiezen. We adviseren wel om deze dan te combineren met een zachtere of rustigere kleur. Je badkamer kan anders erg druk gaan ogen. Naast gekleurde tegels zijn er ook steeds meer producten in een aparte kleur te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een groen badmeubel of een paarse designradiator. Je kunt eenheid creëren door te kiezen voor een aantal meubels in dezelfde kleur of je kunt van één element een eyecatcher maken.

Tegel combinaties

Een andere manier om van je badkamer een eyecatcher te maken is door verschillende tegels met elkaar te combineren. Vaak zorgen vooral combinaties ervoor dat je badkamer uniek wordt. Zoals hierboven benoemd raden we aan om een opvallendere tegel te combineren met een wat rustigere. Denk bijvoorbeeld aan mat zwarte hexagon tegels met betoonlook tegels. Of marmerlook tegels met witte hoogglans tegels.

Badkamerstijl

Vaak wordt gedacht dat voornamelijk luxe badkamers eyecatchers zijn, maar ook andere badkamerstijlen kunnen van jouw ruimte een blikvanger maken. Zo kan een moderne badkamer met industriële elementen ook voor een unieke ruimte zorgen. Maar ook een klassieke badkamer met daarin landelijke elementen kan een echte eyecatcher zijn. Het gaat voornamelijk om de combinatie van producten en elementen die ervoor zorgen dat jouw badkamer extra opvalt.

De laatste badkamertrends

Je vindt bij ons de meest actuele badkamerdesigns én we bieden je de laatste trends. Dit kun je ook terugzien in onze opgeleverde badkamers. Naast actuele badkamertrends bieden we badkamers voor alle budgetten en in alle stijlen. Zo is er altijd wel een badkamer die bij jou en je ruimte past. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen!