Gezichten op muur

Je woning inrichten doe je niet zomaar, je wilt natuurlijk mee gaan met de hedendaagse trends! Momenteel is er een zeer bijzondere en gewaagde trend gaande en daar kan jij ook zeker wat mee. Dat zijn namelijk het aanbrengen van gezichten in je interieur. Dat betreft bijvoorbeeld het terug laten komen van grafische prints, maar dat kunnen ook realistische gezichten betekenen die bijvoorbeeld worden aangebracht op bloempotten of andere zeer uiteenlopende opties. Een van de meest bekende vormen waarmee gezichten worden teruggebracht in een interieur zijn de posters die op de muur worden gehangen. Dat kan je bijvoorbeeld op diverse voorbeelden goed terugzien die je gemakkelijk op internet kunt vinden. Je kunt een dergelijke poster bijvoorbeeld boven het bed hangen of in een gang. Het geeft een toffe uitstraling en zorgt ervoor dat het de aandacht trekt, maar in de zekere zin dat je er niet te veel naar gaat kijken waardoor het je aandacht weer weerlegt van de rest van je interieur. Het is precies goed en het zorgt ervoor dat er een geheel wordt gevormd waardoor het interieur een echte finishing touch krijgt.

Haal het beste uit jouw interieur

Wat ook vaak wordt gedaan met deze posters waar gezichten in terug te zien zijn, is dat er een combinatie wordt gemaakt van verschillende van dit soort posters. Dat betekent dat je deze bijvoorbeeld naast elkaar hangt, een beetje laat overlappen of de helft van de ene poster vastmaakt aan de andere. Je kunt hiermee je gehele eigen creativiteit gebruiken om het mooiste eruit te halen en te laten aansluiten op jouw eigen interieur. Niet alleen kan je dus kiezen voor posters als je deze trend waarbij gezichten de hoofdrol spelen laat terug komen, maar je kunt ook kiezen voor realistische gezichten, welke dus niet allemaal zijn getekend, maar een waar mens vormen. Dit vind je voornamelijk terug op bijvoorbeeld bloempotten, maar ook op vloerkleden en op spiegels bijvoorbeeld.

Bloempotten

Ook worden er spiegels gemaakt in de vorm van een oog en kan je op de bloempotten een gezichtje zien waarbij de emotie van de plant te zien is. Dit is een ware uitvinding, wat niet alleen maar leuk is voor in je woning ter aankleding ervan, maar wat ook uit praktische redenen zeker overwogen kan worden. Ben je niet zo goed met planten, dan kan de bloempot met een gezicht je goed helpen, want door de emotie kan je precies zien wanneer deze weer water nodig heeft.